Viešbučio sistema


 

Viešbučio sistema

 

Sistema apjungia numerių rezervavimo, prekių ir paslaugų pardavimo, įeigos kontrolės į viešbučio kambarius, kontrolės ir elektros valdymo numeriuose funkcijas. Programa automatiškai apskaičiuoja apmokėjimo sumas priklausomai nuo buvimo viešbutyje, numerio ir tarifo kategorijos, per ją  vyksta sąskaitos pateikimas, apmokėjimo priėmimas ir čekio išdavimas. Tokiu būdu, kiekvienas Euras, kurį klientas sumoka už viešbučio paslaugas, patenka į kasą. Naudojant ,,SSS Viešbutis" verslo valdymui atmeta bet kokią  tikimybę, kad personalas pasielgs netinkamai, pavyzdžiui, apgyvendinimas be čekių, nes elektros energija tiekiama į kambarius automatiškai tik po  svečio registracijos sistemoje.

Programa taip pat leidžia automatizuoti papildomų paslaugų pateikimą klientui (automobilių stovėjimo aikštelės, pirčių, biljardo, baro, restorano, spa-centro ir t.t.) ir prekių pardavimo apskaitą. Apgyvendinus svečią, jam išduodama kortelė, kuri vienu metu gali tarnauti ir kaip raktas į  numerį ir mokėjimo priemonė  už prekes ir paslaugas viešbučio teritorijoje. Galutinis atsiskaitymas vyksta, kai klientas išvyksta iš viešbučio. Alternatyva kortelei gali būti biometrinė įeigos kontrolė naudojant atitinkamą įrangą. ,,SSS Viešbutis" produkto pagalba yra įgyvendinama lankytojų ir personalo įeigos kontrolės kontrolė į viešbutį su ribota įėjimo teise į  įvairias patalpas.   

Klientas taip pat laimi dėl viešbučio automatizavimo sistemos įvedimo - tai greitesnis aptarnavimas ir atsiskaitymų skaidrumas už naudojimąsi patalpomis ir papildomomis paslaugomis. "SSS Viešbutis" lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai  pirčių, bilijardo, spa centrų ir t.t.  automatizavimą.