Sporto klubams


Mokama įeigos kontrolė – įvairių paslaugų įeigos kontrolės valdymo  sistema

 

Programa susideda iš modulių rinkinio, kuris leidžia jums pasirinkti ir įsigyti tik tą funkcionalą, kuris būtinas konkrečiai  užduočiai.  Lanksti nustatymų sistema leidžia individualiai pritaikyti sistema bet kokiems užsakovo poreikiams.

Šis sprendimas idealiai tinka automatizuoti daugelį verslo procesų paslaugų srityje, padalintų į zonas su skirtingu funkcionalu, pavyzdžiui, vandens sporto kompleksuose, kur lankytojai naudojasi treniruoklių sale, baseinu, sauna, solariumu, masažiniu kabinetu ir t.t. Įeigos kontrolės kontrolės programos ypatybė yra galimybė parduoti kaip vieno karto apsilankymą komplekse,  bilietą su brūkšniniu kodu arba elektroninę kortelę su ribota įeigos kontrolė prie įvairių zonų, taip ir skirtingų abonementų (pagal apsilankymų skaičių, pagal laiką su neapribotu ar ribotu apsilankymų skaičiumi) naudojant įeigos kontrolės korteles ar apyrankes. Įeigos kontrolė į komplekso teritoriją yra per turniketus, duris, užtvarus. Administratoriai gali realaus laiko režimu stebėti žmonių skaičių teritorijoje, lankymosi laiko pabaigą ar kliento abonemento laiko pabaigą ir atnaujinimą. 

Investicijos į ,,SSS Mokama įeigos kontrolės" sistemą yra protinga investicija ir atsiperka per pirmus du mėnesius nes iš karto dėl žmogiškojo faktoriaus neprarandamos pajamos.  Apmokėjimo-įleidimo sistema padaro tai, kad klientui nesumokėjus  už paslaugą  arba naudojant šiam tikslui darbuotojų korteles  neįmanoma  įeiti į teritoriją.  ,,SSS Mokama įeigos kontrolė" - valdymo ir kontrolės įeigos kontrolė taip pat leidžia kontroliuoti  visus  prekių ir komplekso paslaugų pardavimus, atlikti išankstinį įrašą, sudaryti patogų tvarkaraštį ir klientų bazę su nuotraukomis ir kontaktiniais duomenimis, tvarkyti sandėlį, organizuoti akcijas ir marketingo kompanijas su galimybe tiksliai sekti jų veiksmingumą. Naudojant visas  produkto galimybes galima sukurti vientisą informacinę erdvę kontroliuoti verslo būklę.

,,SSS Mokamos įeigos kontrolės" įgyvendinimas daro tai, kad kliento apsilankymai tampa patogesni, nereikia turėti grynųjų pinigų.  Įvairių paslaugų ir prekių įsigijimas naudojant kortelę arba apyrankę atsiskaitant vėliau,  išeinant iš teritorijos. Toks metodas visiškai atmeta neleistinų paslaugų neteisėtus pardavimus klientams.

,,SSS Mokama įeigos kontrolė" veikia su standartiniais kasos aparatais, fiskaliniais registratoriaisus, turniketais, užtvarais, kortelių nuskaitytuvais, elektriniais užraktais ir t.t. Sistemos įrengimas nereikalauja unikalios ir sudėtingos įrangos priežiūros. 

 

Sporto klubo – fitneso klubų ir sporto kompleksų аutоmаtizavimas

 

Sporto klubo sėkmė, kaip ir bet kokios kitos paslaugų sferos įmonės sėkmė,  pirmiausia priklauso nuo darbuotojų. Investuojant lėšas į treniruoklių pirkimą, patalpų remontą ir kvalifikuotų instruktorių samdymą, verslininkas yra labiausiai suinteresuotas pritraukti ir išlaikyti klientus. Klientas, savo ruožtu, sumokėjęs už abonementą padorią pinigų sumą, tikisi padidėjusio dėmesio ir tinkamo aptarnavimo. Štai kodėl visas personalo darbas ir bet koks bendravimas su klientu visų pirma turėtų būti stebimas specialia techninė ir programinė įranga.

,,SSS Fitnesas" produkto  naudojimas kartu su įeigos kontrolės valdymo sistema (ĮKVS) leidžia verslininkams ir valdytojams ne tik automatizuoti apskaitą sporto klube, tačiau ir sistemingai didinti pelną, suvedant klientų bazę, efektyviai valdyti sandėlį, stiprinti personalo darbo kontrolę, užkirsti kelią piktnaudžiavimui tarnybine padėtimi ir gauti bet kuriuo metu ataskaitas analizei. Lanksčios nustatymų sistemos leidžia pritaikyti šį produktą bet kokiam verslo modeliui.
,,SSS Sporto klubas"  taip pat lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai baseinų, pirčių kompleksų, viešbučių ir spa centrų automatizavimą.

                                                              

 

 

         Sistema naudojasi

 

 

 

                                                                          

 

 

 

                                     SKYGYM                                         Pramogų Arenos sporto klubas