Spa sistema


 Spa centrų automatizavimo programinis kompleksas

 

Sistema vienos kortelės ar apyrankės pagalba leidžia klientui identifikuoti  save įėinant/išėjnant iš SPA centro  ir pačiame SPA centre, taip pat ir atsiskaitytiuž paslaugas, kas neleidžia naudoti grynuosius komplekso teritorijoje ir apmokėti specialistams tiesiogiai, o ne į kasą. Kaip alternatyva  kortelei arba apyrankei galima biometrinė įeigos kontrolės sistema.

SPA procedūros yra gana brangus malonumas, todėl klientas už savo pinigus nori gauti be sveikatinimo ir kosmetinio efekto puikų aptarnavimą. Tarp privalumų naudojantis ,,SSS Spa", kuris padės patenkinti jo lūkesčius, galima išskirti tai, kad sutaupomas laikas aptarnavimui, mažinant personalo klaidų riziką ir skaičiavimų skaidrumą, o tai taip pat padidina klientų pasitikėjimą ir lojalumą. Programoje renkama išsami informacija apie kiekvieną lankytoją ir jo sąveikos istorijas su įmone (vizitų datos, įsigytos prekės ir paslaugos, lankytų specialistų vardai, užsakymų sumos ir t.t.) Naudojant CRM modulį galima nuolat palaikyti ryšį su klientu: priminti apie užsiregistravimą į procedūras, pasveikinti su šventėmis, informuoti apie akcijas, nuolaidas, abonemento laiko pabaigą ir t.t.  

Spa centro funkcionavimas suteikia didelio kiekio skirtingų priemonių ir medžiagų naudojimą ir jų paskirstymą tarp darbuotojų (įrankiai, medicininiai preparatai, kosmetikos priemonės, dezinfekuojantys skysčiai, rankšluosčiai, maisto produktai ir t.t.).  Šiems tikslams programinio komplekso ,,SSS Spa" sudėtyje yra sandėlio modulis, kuris leidžia kontroliuoti prekių judėjimą, operatyviai gauti informaciją apie sandėlio likučius, pirkimus, inventorizacijos rezultatus, valdyti maržas ir mažmenines kainas.

 ,,SSS Spa" naudojimas automatizuojant spa  centrą, suteikia savininkams galimybę bet kuriuo metu gauti aktualią informaciją apie savo verslo darbą: iš žmonių skaičiaus teritorijoje, informacijos apie kiekvieną praėjimą ir susijusius su juo pardavimus, specialistų užimtumą, suvestą įrašų tvarkaraštį  procedūroms, įplaukų dydį per dieną ir t.t.

,,SSS Spa" lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai  sporto klubo, viešbučių, baseino, saunų,  pirčių kompleksų ir t.t.  automatizavimą.