Bilietų sistema


Biliеtų sistema

 

Ši sistema reikalinga klubų, koncertų ir parodų salių, kino teatrų ir teatrų savininkams. ,,SSS Bilietų sistema" leidžia spausdinti bet kokio formato bilietus, turint galimybę skirti skirtingus tarifus atskiroms eilėms ar zonoms, valdyti užsakymus, pažymėti parduotas vietas. Programoje yra realizuota galimybė sukurti ne tik bilietus vienam kartui, bet ir abonementams ribotam laikui (pavyzdžiui, sezonui) arba pagal apsilankymų skaičių.

Klientai įsigyja bilietus ar abonementus su brūkšniniu kodu kasininko darbo vietoje ar iš platintojų ir eina su jais per turniketus. Kadangi kiekvienas brūkšninis kodas yra unikalus, bilietai yra pagaminti, naudojant mūsų sistemą,  jie apsaugoti nuo pakartotinių įėjimų. Bilietus su brūkšniniu kodu galima išspausdinti fiskaliniu registratoriumi, kvitų spausdintuvu arba įprastu spausdintuvu. Naudojant įprastą spausdintuvą, galima sukurti originalius maketus kiekvienam renginiui, naudojant įmontuotą bilietų dizainerio programą. Sistema turi sandėliavimo modulį reikalingų prekių pardavimų apskaitai (gėrimų ir užkandžių iš baro, suvenyrų ir t.t.).

Naudojant ,,SSS bilietų sistemą" taip pat galima kontroliuoti administracinio ir techninio personalo judėjimą per praėjimų organizavimą į teritoriją asmens kortelėmis su ribota įeigos kontrolė į  įvairias  patalpas. Pasirenkant ,,SSS Bilietų sistema" produktą klubų, parodų ir kino teatrų automatizavimui, valdytojai ir vadybininkai gauna patogų įrankį bilietų pardavimų, lankymų analizės ir priemonių rentabilumo apskaitai, o taip pat gali stebėti ir darbuotojus.

 

 

 

 

Sistema naudojasi

 

Stadionas (Latvija Daugava)                                            Stadionas (Marijampoleje)              Baseinas (Latvija Valmiera)

LIEPĀJAS OLIMPISKAIS CENTRS                                         ARVI futbolo arena                       SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs”,