Baseinų sistema


 Baseinų аutоmаtizаvimas

 

Funkcionalas, sukurtas atsižvelgiant į savininkų ir baseinų administratorių poreikius, leidžia rezervuoti vietas plaukimo takeliuose, tvarkyti grupinių ir individualių užsiėmimų tvarkaraštį su treneriu,  kontroliuoti laisvų vietų buvimą.

Produkto ,,SSS Baseinas" naudojimas, kuriame taip pat yra įleidimo apmokėjimo sistema, ne tik mažina darbuotojų ir lankytojų piktnaudžiavimo galimybę, bet taip pat suteikia patogų naudojimąsi baseino paslaugomis. ,,SSS Baseinas" įdiegimas leidžia ir toliau išvengti tokių nemalonių situacijų, kaip persirengimo spintelių trūkumo, eilės į dušą arba didelio žmonių skaičiaus pačiame baseine. Programa leidžia gauti informaciją apie tikslų lankytojų skaičių bet kuriuo metu, taip pat apie kiekvieną iš jų buvimą teritorijoje. Lankytojus galima įleisti tik po to, kai jie sumoka arba yra nurašoma nuo abonemento. Sistema palaiko įeigos kontrolės sistemą su turniketais.

Programinis kompleksas suteikia galimybę veiksmingai kontroliuoti darbuotojų darbą, tvarkyti pajamų apskaitą  iš įvairių šaltinių, įskaitant susijusius produktus ir paslaugų pardavimus  (baro, saunos, soliariumų ir t.t.), atlikti nuolaidų akcijas, padidinti klientų lojalumą operatyvaus informavimo pagalba elektroniniu keliu ir sms siuntimu.

,,SSS Baseinas" lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai sporto klubo, viešbučių, spa centrų, saunų, viešųjų pirčių  ir t.t.  automatizavimą.

 

                                     

 

 

 

Sistema naudojasi

 

Baseinas (Latvija Valmiera)

SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs”,