Soliariumo sistema


Soliariumų ir įdegio studijų automatizavimo programinis kompleksas

 

Soliariumų  ir įdegio studijų paslaugos yra labai populiarios ir esant nedidelėms investicijoms gali atnešti jų savininkams stabilų pelną. Tačiau, kad būtų ilgas ir sėkmingas įdegio studijos darbas turi būti įeigos kontrolės kontrolė, kad būtų užkirstas kelias galimam personalo piktnaudžiavimui  ir nesąžiningų vartotojų įrangos sugadinimui.

Programinio komplekso ,,SSS Soliariumas" įdiegimas leidžia automatiškai įjungti soliariumus iš administratorės darbo vietos tik po to, kai pinigai patenka į kasą arba kai nurašomi nuo abonemento. Sistemoje galima iš anksto  įtraukti į sąrašą užsakymus  ir sudaryti soliariumo darbo tvarkaraštį, atkreipiant dėmesį  į vėdinimo ir techninės priežiūros laiką. Esančių apsilankymų apskaitai galima naudotis bilietais su brūkšniniu kodu, kurie vienu metu gali būti tiek fiskaliniu čekiu, tiek ir leidimu į soliariumą. Realizuota galimybė vesti  sandėlį apskaitai ir daryti susijusių prekių pardavimus (kremų, purškiklių, kepuraičių ir t.t.).

,,SSS Soliariumas" lengvai integruojasi į kitus ,,SSS verslo kontrolės sistemos" linijos produktus - tai  sporto klubo, viešbučių, baseino,  pirčių kompleksų, spa centrų  ir kt.  automatizavimą.